Οι Family Sound Mahine, τετραμελές οικογενειακό σχήμα, ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις μας παρουσιάζοντας τα βιβλία και τα CD της μαμάς, (Εύας Ιεροπούλου) σε διασκευασμένες παραστάσεις που συνδύαζαν θεατρική και μουσική απόδοση των αντίστοιχων παραμυθιών.

Από το 2008 που κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση, έχουμε παίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Αγ. Νικόλαο, Βέροια, Γιαννιτσά κα. Εκτός από τις μεγάλες διοργανώσεις (Elefantastico, Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Θεσσαλονίκης, Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας, Christmas Factory, θερινές εκστρατείες Future Library), χαιρόμαστε επίσης να παρουσιάζουμε τη δουλειά μας και σε μικρότερες διοργανώσεις σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων ή βιβλιοθηκών, πολύ δε περισσότερο σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου οι ευκαιρίες των παιδιών να παρακολουθήσουν ανάλογα δρώμενα είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

fsmac

Tον Οκτώβρη του 2013 και του 2014 παρουσιάσαμε στις Βρυξέλλες τα παραμύθια “Το μικρό σπίτι της Νίνας”, “Το παγκάκι που ήθελε να γίνει βάρκα”, “Ένα παιδί παίζει με τα σύννεφα” και “Η Ροζαλία με τις τρεις κοτσίδες”.