Η Ροζαλία είναι πολύ όμορφη με τις τρεις κοτσίδες της! Όλοι το λένε. Όλοι; Όχι και όλοι. Ο κουρέας είναι έξω φρενών. Χτένισμα με τρεις κοτσίδες; Απαράδεκτο! Η Ροζαλία δε στεναχωριέται και πολύ. «Άλλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», λέει. Τι θα γίνει όμως τώρα που ο κουρέας βρήκε τον τρόπο να στρέψει όλη την πόλη εναντίον της;

Η αρχική ιδέα ήταν να γίνει ένα CD αφιερωμένο εξολοκλήρου στο Σύλλογο Πρωτοβουλία για το Παιδί, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται για τις ανάγκες του Συλλόγου. Η Ροζαλία ήταν το ιδανικό παραμύθι, μιας και η ίδια η Ροζαλία είναι ένα παιδί διαφορετικό, που δύσκολα καταφέρνει -το καταφέρνει όμως- να επιβιώσει σ’ έναν απολύτως ομοιόμορφο κόσμο.

protovoulia_logo

Ο πολύ καλός ηθοποιός και φίλος Γιώργος Καραμίχος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα και αφηγήθηκε το παραμύθι, με τον τρυφερό τρόπο που ένας μπαμπάς διαβάζει το παραμύθι στο παιδί του πριν κοιμηθεί. Τα υπόλοιπα -μουσική και τραγούδια- ανέλαβαν οι Family Sound Machine, με εκλεκτή προσκεκλημένη τη Μαρία Θωίδου και την εξαιρετική ερμηνεία της στο Ταγκό της Αδικίας.

Όσο για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του CD που έγινε τον Απρίλιο του 2011 στο θέατρο Άνετον (Θεσσαλονίκη) είχαμε εκεί τη χαρά να συνεργαστούμε εκτός από το Γιώργο Καραμίχο και με τους ηθοποιούς Πέτρο Λαγούτη, Βίκυ Παπαδοπούλου και Χρήστο Σαπουντζή.