Καλοκαιρινό σεμινάριο για μεγάλους και μικρούς μουσικούς, αλλά ακόμα και για όσους μικρούς (5-8) αγαπάνε τη μουσική και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να τη μαθαίνουν (το δικό μου τμήμα).

Στα πλαίσια του 5ου Μουσικού Φεστιβάλ συν/THERMIA+ σας περιμένω στο Μουσικό Νηπιαγωγείο (για παιδιά 5-8 ετών)

Το Μουσικό Νηπιαγωγείο θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

Η μουσική κάνει τον κόσμο μαγικό!!!
Η μουσική δεν είναι μάθημα. Δεν είναι μόνο μελέτη, προσπάθεια, αποτέλεσμα. Η μουσική είναι η ομορφιά της ζωής, η ομορφιά του να μοιράζεσαι, να συνεργάζεσαι, να συγκινείσαι, να παίρνεις, να χαρίζεις, να δημιουργείς.
Εγώ και ο ρυθμός
Πειραματίζομαι με τα κρουστά, ακολουθώ το ρυθμό, δημιουργώ δικούς μου ρυθμούς, παίζω με τους άλλους, με ακούν και τους ακούω, με προσέχουν και τους προσέχω. Κι έτσι γινόμαστε μια μεγάλη μουσική παρέα.
Ματιές στα παραμύθια
Τι είναι καλύτερο από ένα παραμύθι; Ένα μουσικό παραμύθι, ή αλλιώς, ένα παραμύθι με μουσική. Ένα παραμύθι που το στολίζουμε με ήχους, τραγούδια, κίνηση και χορό.
Μουσική και κίνηση
Όταν ακούω μουσική δεν μπορώ ν’ αντισταθώ, θέλω να σηκωθώ, να κινηθώ, να ακολουθήσω το ρυθμό, να ενωθώ με τους φίλους μου και να γίνουμε ένα ορμητικό ποτάμι!!!
Όταν λείπουν τα λόγια
Αν κλείσω το στόμα μου, το μόνο που μου μένει για να επικοινωνήσω είναι η κίνηση του σώματός μου, η έκφραση του προσώπου μου και οι ήχοι που μπορώ να δημιουργήσω. Άραγε θα με καταλάβουν οι άλλοι;

Τα τμήματα είναι ομαδικά και δεν υπερβαίνουν τα 10 παιδιά ανά τμήμα.Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάση ημερομηνίας εγγραφής.